5 MOTIUS PER CUINAR AMB OOVE

Es xerra molt dels beneficis i propietats l’oli d’oliva en cruu, però, què passa a l’hora d’utilitzar-lo a la cuina? És també bo per fregir? I per cuinar? Avui, aclarim tots els teus dubtes a través de cinc motius per utilitzar-lo com a base dels teus plats.

  1. Cuinar amb OOVE és molt més saludable

L’oli d’oliva verge extra és, sens dubte, el greix més saludable del món. Aquesta afirmació es fa després de molts estudis científics que ho demostren, tant quan es tracta de tastar-lo fora de la cuina com quan es prepara el dinar.

Cuinant amb OOVE aportam al nostre cos més antioxidants i els aliments que preparem contenen menys greixos «dolents». També ajuda a la digestió, evita el restrenyiment amb un millor trànsit intestinal i produeix molta menys acidesa que altres olis.

  1. Un OOVE és adequat per a tot, fins i tot per fregir

Contràriament al que es creu, es pot utilitzar un OOVE per fregir. Ni afecta negativament el sabor ni perd les seves propietats a altes temperatures. És més, l’OOVE és l’oli que resisteix millor el calor.

  1. És el millor conservant

L’OOVE, a més d’enriquir, ens permet conservar de manera natural molts aliments preparats amb ell. A causa del seu alt contingut en antioxidants  actua com a barrera natural contra els microorganismes, evitant així la descomposició del producte.

Tant és així que els majors experts en cuina el consideren imprescindible per la preparació d’adobs, productes confitats i condiments.

  1. Es pot reutilitzar sense perdre les seves propietats

Sabies que gràcies a la seva estabilitat es pot reutilitzar com cap altre oli del mercat ho pot fer? I sense perdre cap de les seves propietats i nutrients.

  1. Cuinar amb OOVE és excel·lent per als nostres plats

L’últim motiu pel qual recomanem cuinar amb OOVE és tan senzill i senzill que es pot resumir en una frase: si tries l’oli adequat, millorarà tots el gust dels teus plats